η ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Soft

Μπορείς να διαλέξεις ένα από τα πολλά σχέδια μας ή να την σχεδιάσεις εσύ online αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και αν επιλέξεις αυτή η μαλακή θήκη θα δώσει χρώμα, στυλ και ξεχωριστή προσωπικότητα στο αγαπημένο σου κινητό τηλέφωνο!

Ωραια αισθηση

Τώρα το ωραίο στύλ μπορεί να συνδιαστεί και με καλή προστασία!
Αυτή η Soft θήκη για κινητά τηλεφωνά είναι φτιαγμένη από άριστης ποιότητας SOFT TPU που συνεχίζει και κρατάει τη συσκευή σου λεπτή και κομψή ενώ μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει πολύ καλή προστασία αλλά και ωραία αίσθηση όταν την κρατάς!

προστασια απο πτωση

Μην φοβάσαι τις καθημερινές πτώσεις! Αυτή η θήκη σου προσφέρει την τέλεια προστασία από πτώσεις στην καθημερινότητά σου ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την συσκευή σου λεπτή και κομψή χωρίς να προσθέτει έξτρα όγκο και βάρος.

Λεπτη χωρισ να γλυστραει

Η Soft θήκη προσθέτει ελάχιστο όγκο στο κινητό σου τηλέφωνο. Οι μαύρες ματ άκρες της θήκης σου προσφέρουν ένα καλό κράτημα χωρίς να γλιστράει από το χέρι σου κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης!

δικαιωμα στην εκφραση

Υποστηρίζουμε παθιασμένα το δικαίωμα σου να εκφράζεσαι ελεύθερα και να είσαι ξεχωριστός. Γιαυτό και λατρευουμε να σχεδιάζουμε καθημερινά αντικείμενα με σκοπό να σου δώσουμε αυτή την δυνατότητα και ΝΑΙ εδώ πουλάμε μόνο ότι εμείς αγαπάμε!

 

Διάλεξε το μοντέλο σου τώρα
ΦΤΙΑΞΕ pHOTOCASE ΕΔΩ

ή βρες “Signature” θήκες εδώ

ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ