Ωραια αισθηση

Τώρα το ωραίο στύλ μπορεί να προσφέρει και προστασία!
Αυτή η Soft θήκη για κινητά τηλεφωνά είναι φτιαγμένη από άριστης ποιότητας SOFT TPU που συνεχίζει και κρατάει τη συσκευή λεπτή και κομψή ενώ μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει πολύ καλή προστασία αλλά και ωραία αίσθηση στο χέρι όταν την κρατάς!

η ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Soft

Μπορείς να διαλέξεις ένα από τα πολλά σχέδια μας ή να την σχεδιάσεις εσύ online αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και αν επιλέξεις αυτή η μαλακή θήκη θα δώσει χρώμα, στυλ και ξεχωριστή προσωπικότητα στο αγαπημένο σου κινητό τηλέφωνο!

προστασια απο πτωση

Μην φοβάσαι τις καθημερινές πτώσεις! Αυτή η θήκη σου προσφέρει την τέλεια προστασία από πτώσεις στην καθημερινότητά σου ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την συσκευή σου λεπτή και κομψή χωρίς να προσθέτει έξτρα όγκο και βάρος.

SLIM & ANTISLIP

The case adds the slightest thickness to your phone. The black, matte sides of the case give you a very steady grip during your everyday use!

αντοχη στις γρατζουνιεσ

Ενα έξτρα διάφανο mat layer που δεν είναι ορατό στο μάτι προστατευει απο γρατζουνιες την πίσω μεριά της θήκης δίνοντας μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής στην θήκη και το σχέδιο της!

ANTI-FINGERPRINT BACK

Η λερωμένη πίσω πλευρά απο τα καθημερινά δακτυλικά αποτυπώματα δεν είναι πλέον ο λόγος να ανησυχείς! Η ματ anti-fingerprint πίσω μεριά της θήκης διατηρεί την συσκευή σου καθαρή και όμορφη σαν καινούργια! Η θήκη αυτή δεν κιτρινίζει ούτε ξεθωριάζει απο την καθημερινή χρήση!

 

δικαιωμα στην εκφραση

Υποστηρίζουμε παθιασμένα το δικαίωμα σου
να εκφράζεσαι ελεύθερα και να είσαι ξεχωριστός.
Γιαυτό και λατρευουμε να σχεδιάζουμε καθημερινά
αντικείμενα με σκοπό να σου δώσουμε αυτή την δυνατότητα
και ΝΑΙ εδώ πουλάμε μόνο ότι εμείς αγαπάμε!

 

    Διάλεξε το μοντέλο σου τώρα
ΦΤΙΑΞΕ PHOTOCASE ΕΔΩ