ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

TEMPERED GLASS θηκεσ κινητων

Αυτή η σειρά θηκών που κατασκευάσαμε είναι φτιαγμένη ειδικά για όσους αναζητούν την “αυθεντική” αίσθηση του κινητού στο χέρι τους, ταυτόχρονα με μια πολύ καλή προστασία και σούπερ “elegant” εμφάνιση! Η θήκη είναι κατασκευασμένη από τρία επίπεδα. Το εσωτερικό της είναι από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, ενώ στα πλαϊνά της διαθέτει “soft rubber technology ” και τέλος ανθεκτικό tempered glass στην πίσω όψη για πανέμορφα prints!

.

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ STRONG & ΤΕΜPERED ΓΥΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ

Αυτή η “premium” θήκη είναι λεπτή και προσφέρει την αυθεντική αίσθηση του κινητού σου στο χέρι σαν να το κρατάς χωρίς θήκη! Ένα ποιοτικό και αντιχαρακτικό “tempered” γυαλί ομορφαίνει αλλά και προστατεύει την πίσω μεριά του κινητού σου μέρα και νύχτα!

πλαϊνα με SOFT RUBBER TECHNOLOGY – τελεια προστασια!

Η “Soft Rubber Sides Technology” στα πλαϊνά της θήκης δίνει μια πολύ καλή προστασία στην αγαπημένη σου συσκευή! Ένα μαλακό “bumper frame” φτιαγμένο από λάστιχο δίνει αποτελεσματική προστασία στην συσκευή σου από τις καθημερινές πτώσεις και τα μικρό-χτυπήματα! Το ανθεκτικό “tempered” γυαλί προστατεύει τέλεια το σχέδιο της πίσω όψης δίνοντας ένα design αποτέλεσμα πραγματικά αναλλοίωτο στο χρόνο! Η θήκη έχει επίσης ελαφρός προεξέχουσες πλευρές (όχι σ’ολα τα μοντέλα) στην μπροστινή όψη για να προστατευει και την οθόνη απο μικρογρατζουνιές

αδιαβροχη πισω πλευρα

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την υγρασία στα τραπέζια ή οπουδήποτε αλλού. Απλά άφησε το κινητό σου με την γυάλινη πίσω όψη της θήκης και συνέχισε ξένοιαστα την κουβέντα σου!

τελεια εφαρμογη – επιτρεπει την ασυρματη φορτιση

Η θήκη είναι φτιαγμένη για να ταιριάζει με ακρίβεια στην κάθε συσκευή και σ’όλα τα κουμπιά της και φυσικά επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση της συσκευής χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε την θήκη σε ένα ποσοστό 95% (Transmission efficiency) to 95%.

 

προαστασια καμερασ

Η θήκη προεξέχει από την κάμερα για καλύτερη προστασία. Αυτό δεν ισχύει στα μοντέλα που η κάμερα της συσκευής προεξέχει.

PREMIUM θηκη για την αγαπημενη σου συσκευη

Με εκατοντάδες σχέδια να διαλέξεις ή αν προτιμάς να σχεδιάσεις την δική σου θήκη online αυτή η σειρά θηκών “tempered” θα σου προσφέρει σίγουρα μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμφάνιση στο κινητό σου τηλέφωνο!

    Διάλεξε το μοντέλο σου τώρα
ΦΤΙΑΞΕ PHOTOCASE ΕΔΩ