Επικοινωνησε με το Decalaki online

Γειά σου!

Θα θέλαμε πολύ να λάβουμε και να απαντήσουμε στην ερώτησή σου το συντομότερο δυνατόν!
Λάβε υπόψη ότι τα γραφεία της εταιρείας μας είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 19:00. Η ζώνη ώρας στην Ελλάδα είναι GMT + 2 (Τυπική ώρα Ανατολικής Ευρώπης).

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Αθήνα, Ζηνοδώρου 15Α. Τ.Κ 10442


Επίλεξε την Online μέθοδο επικοινωνίας
Live Chat.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε στην ερώτησή σoυ απευθείας από την επιλογή Live chat. Εάν δεν είμαστε Online, άφησε το μήνυμά σου και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Social Networks.

Χρησιμοποίησε τα κοινωνικά μας δίκτυα για να επικοινωνήσεις εύκολα μαζί μας. Η ομάδα υποστήριξης θα σου απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Instagram. (Προτεινόμενο)
@decalaki

Facebook
@decalaki

E-mail Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, άφησε το μήνυμά σου και ένα μέλος της ομάδας του Decalaki θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

* Μπορείς επίσης να μας πείς Yiasou (Γειά) στο yiasou@decalaki.com

 Αν τίποτε από τα παραπάνω δε σε εξυπηρετεί, επικοινώνησε μαζί μας απευθείας στο τηλέφωνο +30 210 51 22 200 από τις 10:00 μέχρι τις 16:00

Συχνες ερωτησεις

Διάβασε τις Συχνές Ερωτήσεις πριν μας στείλεις μήνυμα.

Στέλνετε Παγκοσμίως;

Ω ναι!! Στέλνουμε παντού!!

Ποιες είναι οι επιλογές αποστολής των προϊόντων;

Για αποστολή παραγγελίας, θα χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο αποστολής που επιλέξατε.
Οι επιλογές σας εξαρτώνται από τη χώρα σας.
– Ταχυμεταφορές εσωτερικού με τις συνεργαζόμενες εταιρίες Cash Courier, ACS.
– Worldwide Express Courier-DHL.

Πόσο θα διαρκέσει η παράδοση;

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι
– Courier εσωτερικού: 1-3 ημέρες
– Τυπική παράδοση σε όλο τον κόσμο: 5-12 εργάσιμες ημέρες
Worldwide Courier DHL – Ο χρόνος διέλευσης εξαρτάται από τη ζώνη της χώρας. Δείτε εδώ το έγγραφο χρόνου διέλευσης Dhl
Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος(ων) εξαρτάται αποκλειστικά από τον πάροχο υπηρεσιών παράδοσης και αποτελεί αποκλειστική του ευθύνη. Οι χρόνοι αποστολής που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μόνο εκτιμήσεις.
Σημειώστε επίσης ότι ανάλογα με τη χώρα αποστολής, η παράδοση του προϊόντος (των) ενδέχεται να καθυστερήσει από τις τελωνειακές υπηρεσίες ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες στη χώρα προορισμού

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Ναί!!
Μετά την προετοιμασία και τον προσεκτικό έλεγχο των προϊόντων σας, η παραγγελία σας έχει συλλεχθεί από τον ταχυμεταφορέα που έχετε ορίσει.
Θα λάβετε ένα e-mail μετά τη συλλογή της παραγγελίας σας με τον αριθμό παρακολούθησης.
Η παρακολούθηση είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεθόδους αποστολής μας.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές στο κατάστημα;

Η πληρωμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Decalaki.com μπορεί να γίνει με όλες τις σημαντικές πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες όπως Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Diners, Discover και PayPal. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ THIRD PARTY GATEWAY SYSTEMS ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

  • Σύστημα Πληρωμών Paypal – Εξτρα Χρέωση 2,50€ ανά συναλλαγή
  • BrainTree – μια πύλη πληρωμής Paypal Service για πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Επιπλέον χρέωση 1,50€ ανά συναλλαγή
  • Πύλη ηλεκτρονικού εμπορίου Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος – Χωρίς επιπλέον χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή και την ασφάλεια κάντε κλικ εδώ
Πόσο ασφαλείς είναι οι αγορές στο Decalaki Shop; Προστατεύονται τα δεδομένα πληρωμής μου;

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. Προκειμένου να εξαλειφθεί η πιθανότητα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα σου ΠΟΤΕ δεν λαμβάνουμε ή αποθηκεύουμε δεδομένα πληρωμής από τους πελάτες μας στους διακομιστές μας. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GATEWAY ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ, όπως αναφέρονται παρακάτω.

  • Πληρωμή μέσω Paypal
  • BrainTree – Υπηρεσία Paypal για πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες

Λάβε υπόψη ότι εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης και επιλέξεις να αποθηκεύσεις τον τρόπο πληρωμής σου από το προφίλ του λογαριασμού σου, αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται επίσης στους διακομιστές Paypal ή Brain tree και όχι στα δικά μας.

Χρησιμοποιούμε επίσης σύστημα SSL
Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο ασφαλείας για τη δημιουργία κρυπτογραφημένων συνδέσμων μεταξύ ενός web server και ενός προγράμματος περιήγησης σε μια online επικοινωνία. Η χρήση της τεχνολογίας SSL διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται μεταξύ του web server και του προγράμματος περιήγησης παραμένουν κρυπτογραφημένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πληρωμή και την Ασφάλεια κάντε κλικ εδώ: https://decalaki.com/payments-and-security/

Τι ακριβώς συμβαίνει μετά την παραγγελία;

Αφού κάνεις την παραγγελία σου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κατασκευάσουμε το προϊόν σου με σκοπό να κάνουμε το κινητό σου τηλέφωνο σου μοναδικό όπως εσύ! Οι θήκες κατασκευάζονται μετά από την παραγγελία σου και ελέγχονται προσεκτικά από άκρη σε άκρη, γιατί παραδίδουμε μόνο μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής γύρω στο τέλος του έτους ή το καλοκαίρι αυτός ο χρόνος μπορεί να είναι 1-5 ημέρες. Τα παραπάνω ισχύουν εκτός από τις προκαθορισμένες περιόδους διακοπών-παραγωγής όπου θα ενημερωθείς για αυτό κατά τη διαδικασία του check out σε αυτόν τον ιστότοπο.