ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών “χωρίς ερώτηση” Δεσμευόμαστε 100% για να σας κάνουμε ευτυχισμένους, οπότε Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν DECALAKI, θέλουμε να το κάνουμε σωστό για εσάς! Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε μια επιστροφή και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων 100% για την πληρωμένη αξία προϊόντος εντός 30 ημέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας.

1.1 Λάβετε υπόψη ότι όλα τα customized αντικείμενα δημιουργούνται αποκλειστικά για εσάς με τις μοναδικές δημιουργικές σας εκφράσεις. Οι επιστροφές σε customized είδη για λόγους διαφορετικούς από σφάλματα DECALAKI ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένο προϊόν υπόκεινται μόνο σε επιστροφή χρημάτων 50% για το κόστος των προϊόντων.
1.2 Όλα τα έξοδα αποστολής (εγχώρια ταχυμεταφορά, παγκόσμια αποστολή προτύπων και DHL express) δεν επιστρέφονται.
1.3 Η πολιτική εγγύησης και επιστροφής χρημάτων υπόκειται σε σωστή χρήση με έως 3 προϊόντα ανά συναλλαγή.
1.4 Οποιεσδήποτε εκπτώσεις που εφαρμόστηκαν με ελάχιστη απαίτηση αγοράς ενδέχεται να μην ισχύουν μετά την αφαίρεση του προϊόντος ή των προϊόντων σε μια παραγγελία. Για εκπτώσεις που ισχύουν για δεύτερο / επόμενο είδος, η έκπτωση θα ανακαλείται με μερική επιστροφή της παραγγελίας και το μη επιστρεφόμενο αντικείμενο θα χρεωθεί στην αρχική τιμή.
1.5 Τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να προστεθούν στην παραγγελία σας εάν, μετά την αφαίρεση του επιστρεφόμενου προϊόντος, το ποσό της υπόλοιπης παραγγελίας είναι μικρότερο από το ποσό που είναι επιλέξιμο για δωρεάν τυπική αποστολή
1.6 Το κόστος επιστροφής των προϊόντων είναι απόλυτη ευθύνη του πελάτη
1.7 Τα πακέτα επιστροφής παραμένουν ευθύνη του πελάτη έως ότου παραληφθεί από την ομάδα μας Decalaki. Επομένως, συνιστάται ο πελάτης να λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις χρησιμοποιώντας καταχωρημένες και ανιχνεύσιμες υπηρεσίες κατά την επιστροφή του πακέτου.
1.8 Η ομάδα μας θα ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων αφού λάβει τα προϊόντα που μας έχετε στείλει στην αρχική συσκευασία. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την αίτηση επιστροφής χρημάτων και να την συμπεριλάβετε στο πακέτο επιστροφής. Η επιστροφή χρημάτων χωρίς την πρώτη λήψη του προϊόντος δεν είναι εφικτή
1.9 Συνήθως εκτελούμε επιστροφή χρημάτων σε περίοδο 15 ημερών. Οι επιστροφές χρημάτων σας θα κατευθύνονται πάντα στην αρχική μέθοδο πληρωμής και συνήθως εμφανίζονται στο αντίγραφο κίνησης της τράπεζάς σας εντός 7-10 ημερών μετά την επιστροφή χρημάτων.

Λάβετε υπόψη ότι, ανάλογα με την τράπεζά σας, οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να εμφανίζονται στο λογαριασμό σας με διάφορες μορφές:

* Νέα γραμμή ανά στοιχείο: Η επιστροφή χρημάτων αναφέρεται ως ξεχωριστή συναλλαγή
* Αντιστροφή χρέωσης: Η αρχική συναλλαγή θα ακυρωθεί

Δυστυχώς, μπορούμε να επεξεργαστούμε επιστροφές χρημάτων μόνο εντός 60 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας.

2 Ελαττωματικά, λάθος ή κατεστραμμένα προϊόντα
Κάθε προϊόν Decalaki ελέγχεται προσεκτικά από γωνία σε γωνία, επειδή παρέχουμε μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας θα σας φτάσουν σε άριστη κατάσταση, μερικές φορές μπορεί να συμβούν πράγματα.

21.1 Εάν λάβετε ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, τραβήξτε φωτογραφίες του προϊόντος και στείλτε μας email αμέσως στη διεύθυνση yiasou@decalaki.com. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν ή έχετε την επιλογή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για πλήρη χρήματα. Η πλήρης επιστροφή χρημάτων περιλαμβάνει το προϊόν και το κόστος αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε λιγότερο από 72 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε την παραγγελία σας, προκειμένου να μπορέσετε να σας επιστρέψουμε πλήρη χρήματα.
21.2 Εάν λάβετε λάθος προϊόντα από την παραγγελία σας, τραβήξτε φωτογραφίες του λανθασμένου προϊόντος και στείλτε μας email αμέσως στη διεύθυνση yiasou@decalaki.com. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν ή έχετε την επιλογή να ζητήσετε πλήρης επιστροφή χρημάτων. Η πλήρης επιστροφή χρημάτων περιλαμβάνει το προϊόν και το κόστος αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε λιγότερο από 72 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε την παραγγελία σας, προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Να είστε σίγουροι ότι σε κάθε περίπτωση θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την επίλυση του οποιοδήποτε θέματος. Για να ζητήσετε περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής της παραγγελίας σας, στείλτε μας email στο yiasou@decalaki.com.