ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Η πληρωμή στον ιστότοπο Decalaki.com μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, όπως Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Diners, Discover και PayPal. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το ζήτημα της ασφάλειας. Προκειμένου να εξαλειφθεί η πιθανότητα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα σας ΠΟΤΕ δεν λαμβάνουμε ή αποθηκεύουμε δεδομένα πληρωμής από τους πελάτες μας στους διακομιστές μας. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ PAYMENT GATEWAY ΤΡΙΤΩΝ ΕΤΑΙΡEΙΩΝ, όπως αναφέρονται παρακάτω.

1.VIVA Wallet – μια πύλη πληρωμής υπηρεσίας Paypal- Χωρίς επιπλέον χρέωση
Το VIVA Wallet-Paypal είναι ένας επικυρωμένος πάροχος υπηρεσιών PCI DSS επιπέδου 1.
Χρησιμοποιούμε VIVA Wallet Payments για την επεξεργασία όλων των σημαντικών πληρωμών μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας μέσω του ιστότοπού μας. Η VIVA Wallet, μια εταιρεία Paypal είναι ένας από τους κορυφαίους επεξεργαστές πληρωμών που προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Το απόρρητο και η ασφάλεια των διαδικτυακών πληρωμών και των προσωπικών σας στοιχείων αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά. Τα στοιχεία της πιστωτικής και χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται ΠΟΤΕ στον ιστότοπό μας και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Braintree Payment Gateway, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του: https://www.braintreepayments.com/gr/features/data-security?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

2. Πληρωμή μέσω Paypal Επιπλέον χρέωση 2,50€ ανά συναλλαγή.
Παρέχουμε επίσης το Paypal ως πρόσθετο τρόπο πληρωμής για τους διαδικτυακούς πελάτες μας. Δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Μια έγκυρη διεύθυνση email είναι το μόνο που χρειάζεται.

3. Αντικαταβολή: Extra Fee 2,50€ ανά συναλλαγή. Αυτή η επιλογή πληρωμής είναι διαθέσιμη μόνο για εγχώριες ελληνικές παραγγελίες.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

                         ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ