Οδηγός εγκατάστασης

Πριν ξεκινήσεις:

Πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι. Η λιπαρότητα του δέρματος μπορεί να επηρεάσει την κόλλα, καθιστώντας το αυτοκόλλητο λιγότερο αποτελεσματικό.

Προετοιμάστε τον χώρο σας. Επιλέξτε μια καθαρή, επίπεδη επιφάνεια για να εγκαταστήσετε το αυτοκόλλητό σας. Όπως τα φυσικά έλαια τόσο και η σκόνη μπορούν να επηρεάσουν τη εφαρμογή του αυτοκόλλητου. Όσο πιο καθαρός είναι ο χώρος σας, τόσο καλύτερα θα εφαρμοστεί το προϊόν σας.

Είναι χρήσιμο να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο πριν εφαρμόσετε το αυτοκόλλητό σας! Έχουμε σεμινάρια για πολλά από τα δημοφιλή μας προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω.

Χρήσιμα υλικά:

Πανί μικροϊνών

Οινόπνευμα

Κοπίδι

Οδηγός βήμα προς βήμα:

Βήμα 1: Καθαρίστε

Καθαρίστε καλά τη συσκευή σας. Πάρτε ένα πανάκι, βάλτε λίγο οινόπνευμα και αφαιρέστε όλη τη σκόνη από την επιφάνειά της.

Βήμα 2: Προετοιμασία

Απαλλαγείτε από το περίσσιο υλικό του αυτοκόλλητου, αφήνοντας μόνο τα κομμάτια που θέλετε να εφαρμόσετε στη συσκευή σας. Αφαιρέστε όλες τις εγκοπές για κουμπιά ή θύρες χρησιμοποιώντας ένα κοπίδι ή παρόμοιο μικρό, αιχμηρό αντικείμενο. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο τεντώματος του υλικού.

Βήμα 3: «Ξεφλουδίστε»

Αφαιρέστε προσεκτικά τα κομμάτια από το φύλλο υποστήριξης και εφαρμόστε τα στη συσκευή σας. Ξεφλουδίστε αργά για να αποφύγετε το τέντωμα του αυτοκόλλητου.

Βήμα 4: Εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον δύο εύκολα αναγνωρίσιμα σημεία στο αυτοκόλλητο για να ταιριάζει με τη συσκευή σας. Οι γωνίες, οι καμπύλες, οι «ραφές» ή οι τρύπες για κουμπιά και θύρες είναι συνήθως καλές λεπτομέρειες να ξεκινήσετε. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό το βήμα.

Αν δεν ευθυγραμμίσετε σωστά το αυτοκόλλητο, μην φοβάστε να το ανασηκώσετε ξανά απλά να είστε προσεκτικοί. Συνεχίστε αυτή τη διαδικασία μέχρι να ευθυγραμμιστούν όλα σωστά.

Μόλις το αυτοκόλλητο ευθυγραμμιστεί, πιέστε σταθερά προς τα κάτω, ξεκινώντας από το κέντρο και προχωρώντας προς τα έξω. Αν δείτε φυσαλίδες αέρα ή πτυχές, περάστε τον αντίχειρα ή το δάχτυλό σας κατά μήκος τους σπρώχνοντάς τες προς την πλησιέστερη άκρη.

Tip!

Τυχόν ατέλειες στο τέλος μπορούμε να τις διορθώσουμε με τη βοήθεια του ζεστού αέρα από ένα πιστολάκι μαλλιών. Ζεστάνετε το αυτοκόλλητο στα σημεία που θέλετε να διορθώσετε πιέζοντας απαλά με το δάχτυλο. Στη περίπτωση που δεν διορθώνεται το σημείο ή δεν έχει καθαριστεί σωστά η συσκευή ή έχει κολληθεί λάθος το αυτοκόλλητο. Σε αυτή τη περίπτωση ανασηκώστε προσεκτικά το αυτοκόλλητο με τη βοήθεια ενός κοπιδιού, ζεστάνετε με το πιστολάκι την περιοχή κι εφαρμόστε πάλι προσεκτικά.